måndag 3 oktober 2011
Framtid
Okej, det ni har väntat på. Min hemlighet som jag äntligen får berätta för er. Min chef har köpt kedjan Donatello / köket på Birsta City. En kedja som består av 2 olika resturanger. Jag kommer jobba kvar på kiosken ca 2 -3 dagar i veckan då jag och chefen ska inskola den nya personalen som ska börja arbeta där. Sedan kommer jag att arbeta i Birsta ca 3 dagar/veckan. Igår var jag in dit i några timmar och inspekterade resturangen och det var så fint och fräsht! Hälsade även på personalen som redan arbetar där och de var hur trevliga som helst. Mat blev jag även serverad och det var bland det godaste jag har ätit. Vi diskuterade även när jag ska börja inskolas och kom fram till ju tidigare destu bättre. Jag börjar redan på Tisdag. Mycket jobb på både kiosken och birsta väntar i veckan så jag kommer troligtvis inte vara så kontaktbar. Det går bra nu.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)


Inga kommentarer:
Skicka en kommentar